Knieklachten

Heeft u last van kniepijn? Bij de Fysiotherapeut Zwolle zijn wij gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van knieklachten. Wij bieden effectieve oplossingen voor instabiliteit en pijn in uw knie.

Als de verbinding tussen uw bovenbeen en onderbeen, moet uw knie flexibel en stabiel zijn om te kunnen buigen en strekken tijdens beweging en sporten. Bij de Fysiotherapeut Zwolle begrijpen wij dat uw knie veel kracht moet verwerken tijdens het sporten en dat overbelasting of verkeerde bewegingen tot knieblessures kunnen leiden.

Heeft u matige pijn op een specifieke plek bij uw knie? Dit kan duiden op een knieblessure door overbelasting, zoals ongelijke belasting of verandering in het gebruik van uw knie. Onze fysiotherapeuten bieden concreet advies over uw sportschema en kunnen u helpen met het optimaliseren van uw houding en bewegingen.

Als u een verkeerde beweging heeft gemaakt en zwelling bij uw knie heeft ervaren, kan een onderdeel van uw knie beschadigd zijn. Bij de Fysiotherapeut Zwolle onderzoeken wij de mate van beschadiging en bieden wij een persoonlijk revalidatietraject voor knieklachten. Wij kunnen oplossingen bieden voor beschadigde kniebanden, kruisbanden of kraakbeen in uw knie.

Kortom, voor effectieve behandeling van kniepijn en knieklachten in Zwolle, bent u bij de Fysiotherapeut Zwolle aan het juiste adres.